Een toffe webshop laten maken?

Onze webshops zijn gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt en klanten eenvoudig jouw product kunnen bestellen.
Wij helpen graag met het ontwikkelen van een succesvolle website!

Wil je een nieuwe webshop laten maken of is je huidige webshop toe aan een update of nieuwe styling?  Met meer dan 10 jaar ervaring maken wij goed converterende, aantrekkelijke webshops. Bereik je doelgroepen, bind klanten en verhoog je sales.

Professionele webshops die klanten verleiden

advanced divider

Het proces van een nieuwe webshop laten maken bestaat uit verschillende stappen. Het is belangrijk dat we goed inventariseren wat het exacte doel van jouw shop is. 

Na deze inventarisatie hebben we het over het ontwerp, de stijl, kleuren enzovoorts. Vervolgens is het aan ons de taak om een webshop te ontwerpen die perfect aansluit bij jouw wensen.

TOF zorgt er naast het ontwerp ook voor dat de webshop technisch volledig voldoet aan de eisen die zoekmachines stellen aan webshops. Verder kan er met een aanvullend marketingpakket voor SEO (Search Engine Optimalisation) en linkbuilding gezorgd worden, wat resulteert in meer organisch verkeer naar jouw webshop. Tevens ontwikkelt TOF marketingcampagnes met behulp van Google Adwords en Social Media Advertising.

Grafisch ontwerp door TOF

Conversie is key

Het belangrijkste doel van een webshop is de conversie. Hoe krijg je een bezoeker zover om daadwerkelijk iets te bestellen. Hiervoor is het belangrijk dat je een passende strategie bepaald voor jouw product of dienst, die ook bij de doelgroep past. Deze strategie kan in het ontwerp al worden meegenomen en direct worden geïmplementeerd. Wij van TOF denken graag met je mee en zijn specialist op het gebied van conversiestrategie.

Wat kun je van ons verwachten?

Uniek ontwerp

Onze webshops zijn 100% maatwerk en gebouwd vanuit jouw doelen.

Hoge kwaliteit

Webshops met de laatste technieken en Google-proof.

GDPR Proof

Snel en goed zichtbaar voor zowel desktop, tablets en mobiele telefoons ​

Ondersteuning

Van implementeren van een betaalmethode tot inpakservice.

Responsive design

Snel en goed zichtbaar voor zowel desktop, tablets en mobiele telefoons

Oog op de toekomst

Wij ontwikkelen webshops voor later met ruimte voor technische ontwikkelingen.​

Advies & Strategie

Wij voorzien je ook van advies en denken mee over een passende strategie.

Een ervaren TOF team

Ons ervaren team met verschillende specialisten staat voor je klaar!​

De meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Binnen welk termijn is de webshop online?

Gemiddeld kost de realisatie van een webshop vier tot acht weken. Doorgaans is de snelheid van de aanlevering van gevraagde informatie zoals teksten, beelden en hoeveelheid producten het meest bepalend.

Ondersteunen jullie ook bij randzaken zoals verzending en betaalkoppelingen?

Ja dat doen wij ook  Wij werken al jaren samen met betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in het verzenden van goederen. Onze partners leveren hoogwaardige kwaliteit en wij kunnen snel met hen schakelen.

Helpen jullie ook bij de vindbaarheid en meer bezoekers op mijn webshop?

Wij kunnen hier zeker bij helpen. Om te zorgen dat de website goed gevonden wordt en hoog in Google komt te staan, kan bijvoorbeeld onze eenmalige SEO-optimalisatie uitgevoerd worden. Of laat maandelijks de posities van belangrijke zoektermen optimaliseren. Zo verdient de website zich snel weer terug.

Liever direct resultaat? Krijg meer bezoekers op de website middels Google Ads (advertenties). Ook hierbij helpen wij je graag.

Met welke webshopsoftware werken jullie?

In principe kunnen wij met alle software werken, maar wij hebben de meeste ervaring met WordPress (WooCommerce) en Prestashop.

Wat kost het laten maken van een webshop?

De kosten voor het laten maken van een webshop lopen erg uiteen. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de webshop.

Vertel ons over jouw project​

De ontwikkeling van een webshop kan op verschillende manieren en in verschillende stijlen. Wij helpen je bij het bepalen welke stijl het beste aansluit bij jouw doelgroep en denken graag met je mee.

TOF Media ondersteunt bedrijven met hun digitale visitekaartje. Gaan we ook voor jou aan de slag? Wij gaan elke uitdaging aan!

Contact TOF MEdia