Op zoek naar Toffe & creatieve concepten?

Zoek niet langer verder! Wij, van TOF Media, dragen zorg voor al jouw grafische en creatieve concepten.
Van illustraties tot drukwerk of voor het ontwikkelen van een gehele nieuwe huisstijl.

Je logo en huisstijl zijn een afspiegeling van jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat deze goed aansluit bij jouw dienst, product en ambities. Tof Media denkt graag met je mee over een passende huisstijl voor jouw onderneming.

Als de eerste indruk meteen TOF moet zijn

advanced divider

Tof Media is gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en gehele huisstijlen. Een logo is een visueel kenmerk waar bestaande en nieuwe klanten jouw bedrijf aan kunnen herkennen. Het is dus belangrijk dat jouw logo uniek is en goed past bij het product of de dienst die jij aanbiedt.

Naast het creëren van logo’s zijn wij ook specialist op het gebied van offline- en online drukwerk. Denk hierbij een het ontwerp van infographics, brochures of bijvoorbeeld menukaarten. Naast het ontwerp zorgen wij er ook voor dat alle ontwerpen drukklaar zijn. Dit betekent dat de bestanden gereed zijn gemaakt zodat een drukkerij ermee aan de slag kan.

Meer dan alleen Grafisch ontwerp

Met alleen een logo kom je er niet. Bij de ontwikkeling van een merk is het van belang dat de huisstijl volledig wordt doorgetrokken in alle kanalen en middelen. Hierbij kun je denken aan de ontwikkeling van passende illustraties, iconen, social media posts en belettering. Tof Media heeft al het specialisme in huis om ook hierbij te ondersteunen op gebied van ontwerp en ontwikkeling.

Wij werken met Adobe CC
Wij werken met OFFICE365

Wat kun je van ons verwachten?

Logo ontwerp

Wij ontwerpen - op basis van jouw input - een uniek logo die exact past bij jouw bedrijf en doelgroep.

Branding

Naast een logo, ontwerpen we een complete huisstijl die je overal in je bedrijf kan toepassen.

Illustraties

Wij ontwikkelen verschillende soorten illustraties. Van infographics tot iconen. Op papier of digitaal, alles is mogelijk.

Fotobewerking

Van het nabewerken van beeldmateriaal tot het drukklaar maken van een canvas.

Social media

Het aanmaken en inrichten van pagina's incl. profiellogo en omslagfoto voor Instagram, Facebook en YouTube.​

Auto belettering

Wij beletten uw gevel of auto met vinyl stickers. Tof ontwerpt, besteld en plakt stickers waar jij dat wil.

Promotie ontwerp

Het ontwerpen van flyers, brochures, uitnodigingen en menukaarten en tevens het drukklaar maken ervan.​

Op zoek naar iets anders?

Op zoek naar iets wat hier niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op.​

De meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kan ik allemaal door TOF laten ontwerpen?

Alles 😀

Je kunt bij ons terecht voor professionele grafische vormgeving en het daarbij behorende drukwerk. Denk hierbij aan boeken, interactieve e-boeken, werkboeken, magazines, brochures of een product catalogus.

Maar je kan ook bij ons terecht voor huisstijl-drukwerk, zoals: flyers, visitekaartjes, posters, ansichtkaarten, planners, notitieblokken enzovoorts.

Hoelang duurt een ontwerp?

Dit varieert per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. Een compleet nieuwe huisstijl of een magazine vraagt meer tijd dan bijvoorbeeld flyers of een visitekaartje.

Wij maken van tevoren samen afspraken wanneer en hoe je het ontwerp wilt ontvangen en of het haalbaar is binnen jouw gewenste tijdframe.

Verzorgen jullie ook het drukwerk?

Wij zijn geen drukkerij en bedrukken dus ook niet zelf. Wél kunnen we jou adviseren welk papier en welke afwerking je het beste kunt kiezen en het drukwerk ook eventueel voor je bestellen. Wij werken samen met gekwalificeerde drukkerijen en weten precies welke prijs-kwaliteitverhouding zij bieden. Zo zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp op de perfecte manier gedrukt bij je bezorgd wordt.

Krijg ik na afloop de bronbestanden zodat ik zelf dingen kan aanpassen?

Wij maken de bestanden drukklaar (pdf), die je direct kunt aanleveren bij de drukkerij. Het is niet mogelijk om zelf wijzigingen in de bestanden aan te brengen. Wij kunnen natuurlijk wel aanpassingen voor je doen. Dit in verband met licenties en auteursrechten. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Hoe gaat offerte-factuur-betaling in zijn werk?

Na een kennismaking en inventarisatie van jouw wensen, maken wij een offerte op maat. De offerte ontvang je via de mail en deze kan ook online geaccordeerd worden. Na jouw akkoord ontvang je een eerste factuur met een aanbetaling op de opdracht en dan gaan wij aan de slag! Na het leveren van de diensten en/of producten en de opdracht is volledig afgerond, ontvang je een factuur via de mail met het resterende bedrag.

Help! Ik weet nog niet precies wat ik wil.

Dat is vervelend, maar wij zijn er om je te helpen! Wij vertalen jouw ideeën naar een mooi ontwerp. We beginnen bij het begin: Wat is je doel? Vanuit daar borduren we verder over stijl en uitstraling. Door de juiste vragen te stellen, proberen we de ideeën uit jouw hoofd op papier te zetten. Tof begeleidt je van A (idee) tot Z (drukklaar ontwerp of werkende website).

Vertel ons over jouw project​

Grafisch ontwerp is een groot en omvangrijk begrip, maar wij van Tof Media kunnen je helpen met bijna alles wat je ontworpen wilt hebben en denken graag met je mee.

TOF Media ondersteund bedrijven met hun digitale visitekaart. Gaan we ook voor jou aan de slag? Wij gaan elke uitdaging aan!

Contact TOF MEdia